Over Ons

Welkom bij Anders Advies!


Welkom bij Anders Advies 

Anders Advies is een creatief bedrijf dat al sinds enkele jaren was gevestigd op het bedrijventerrein Coenecoop te Waddinxveen.

Anders REPRO gaat door onder de naam Anders ADVIES te GOUDA.

Snelheid
Wij zorgen dat uw produkt zo snel mogelijk geleverd wordt. Neem voor de levertijd voor uw produkt kontakt met ons op.

Flexibiliteit
Wij begrijpen uw belangen en vinden daarom altijd een oplossing voor een prettige afloop in de samenwerking met de opdrachtgever.

Advies
Opdrachtgevers vinden binnen ons team altijd een ervaren gesprekspartner, die u helpt om een idee technisch te realiseren.

Kwaliteit
Uw opdrachten worden bij Anders Repro met de groots mogelijke zorg gerealiseerd.

Veelzijdigheid
Dat wij veelzijdig zijn, blijkt wel uit ons aanbod in produkten en diensten. Voor iedere wens een oplossing.

Gratis haal- en brengservice
Anders Advies heeft een unieke bezorgservice. Alle opdrachten van onze klanten brengen en halen wij op. Deze haal- en brengservice is kosteloos voor onze klanten binnen regio Waddinxveen en omstreken. Service van de zaak.

Bereikbaarheid
Anders Advies is gevestigd te Gouda.

Service- en klantgericht
Staat bij ons hoog in het vaandel. Uw dienstverlening is het verlengde van de onze.

Neem dus een kijkje op deze site!

Team Anders

Anders Anders, net een maatje creatiever ...


Gouda – Imposante ontwerptekeningen voor de bouwwereld en de architektenburo’s, blow-ups voor presentaties op beurzen en het vervaardigen van fraaie presentatiegidsen voor een nieuw produkt.

Anders Advies heeft van deze discipline haar specialiteit gemaakt.

Hans en Tineke Anders begonnen in 1995 hun gespecialiseerde reprocentrum in een ruimte boven een meubelfabriek aan de Zuidkade. Hun interieur was minimaal en bestond  slechts uit een campingtafel en een paar stoelen. Hans werkte jarenlang als technisch medewerker bij een ingenieursbureau, waar hij belast was met de behandeling en vervaardiging van ontwerptekeningen. Toen de mogelijkheid zich voordeed zich zelfstandig te vestigen, waagde het echtpaar deze grote stap. ,,In het begin waren het vooral de zogenaamde lichtdrukken die werden vervaardigd, maar de grote verandering kwam al snel toen het digitale tijdperk zijn intrede deed,’’ memoreert Hans. ,,Nu worden alle tekeningen digitaal verwerkt. Die ontwikkeling gaat overigens nog steeds door en ik verwacht niet dat hier een einde aan komt, want de mogelijkheden zijn onbeperkt.’’

Al snel bleek het reprocentrum een grote aanwinst voor de regio en door continu uitstekende kwaliteit te leveren en de klant daarbij deskundig te adviseren, groeide het bedrijf uit haar jas.
In het voorjaar van  2000 verhuisde het bedrijf naar een riant bedrijfspand aan de Coenecoop en anno 2015 hebben wij ons gevestigd in Gouda onder de naam Anders Advies. ,,Wij kiezen bewust voor een transparant en open karakter, waarbij het persoonlijk contact met de klant niet verloren gaat. Met een relatief klein team kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van de klant.’’

Zeker voor kleinere oplages vormt Anders Advies binnen de grafische industrie een belangrijke schakel tussen drukker en reprobedrijf. ,,Nogmaals, de technologie staat niet stil. Wij streven naar de hoogste kwaliteit. Wil je ook in de toekomst een belangrijke bijdrage kunnen leveren, zul je in deze stroom mee moeten. Wij zijn er in ieder geval klaar voor.’’